lauantai 5. marraskuuta 2011

Pojat voittojen tiellä

Joukkueen kausi on alkanut voittopuolisesti. Ykkösdivarin joukkue hävisi vain ekan pelinsä, muut ovat voittoja. Kakkosdivarin joukkue on voittanut kaikki matsinsa.

Tänään oli kaksi kotimatsia Pointin koululla. Ykkösdivarin joukkue voitti EBT:n 53-42. Alku oli nihkeää, mutta pojat tsemppasivat loput kaksi erää mallikkaasti.

Kakkosdivarin joukkue voitti HyPo:n 64-25. Pojilla ei ollut missään vaiheessa hätäpäivää.

Ekat sarjapelit

Lauantaina ekan divarin joukkue hävisi tiukan taistelumatsin yhdellä pisteellä. Jatkoeriä oli peräti kolme. Vastassa oli NMKY Pakila.

Sunnuntain tokan divarin joukkue kohtasi Kaukaisten Voiman, jonka voitimme 54-47. Kun syöttöpeli alkoi kulkea, pisteitäkin tuli.

sunnuntai 28. elokuuta 2011

EBHT-turnaus

Kausi avattiin perinteiseen tapaan Espoossa EBHT-turnauksessa.

Pelit eivät sujuneet aivan odotusten mukaisesti, mutta vauhti paranee, kunhan saamme harkat kunnolla käyntiin.

Hauskinta turnauksessa oli oman joukkueen kohtaaminen.

Red vs. White, punaiset voittivat matsin.

Aluefinaalit!

Pojat pääsivät Eteläisen sarjan aluefinaaleihin.

Pelit pelattiin uudessa ja hienossa Honkahallissa. Välierään vastaan tuli HNMKY Stadi, jolle hävisimme 45-34. Matsi ratkesi lepsuun ensimmäiseen erään.

Pronssiottelun vastustaja oli Wartti Basket, joka jyräsi joukkueemme 70-37. Vaikka aluefinaalit eivät aivan menneet suunnitelmien mukaan, oli silti kiva olla sarjan neljän parhaan joukkueen joukossa.

lauantai 2. huhtikuuta 2011

HNMKY vs. PuHu

Saavuimme HNMKY Stadin vieraaksi Hotelli Arthurin perinteikkäiseen saliin.

Ennen peliä Lari antaa pojille tarkat ohjeet.

Ensimmäisessä erässä Namikan pojat menivät karkuun tarkoilla heitoillaan. Toisessa ja kolmannessa erässä tiivistimme peliämme ja menimme hetkeksi johtoonkin.

Neljännessä erässä yritimme kaikkemme, mutta vastustajat upottivat koreja tehokkaammin. Hävisimme ottelun 42 - 50.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

PuHu vs. HNMKY

Ylästön kotisaliin vastaan tuli HNMKY Pakila. Lari lämmittelee poikia ennen matsia.

Namika aloitti vahvasti ja meni heti menojaan ja voitti ottelun 64-22.

Ottelun jälkeen joukkueet kättelivät rehdisti toisiaan.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

PuHu vs HNMKY

Sunnuntain peliin Ylästön koululla vastaan tuli HNMKY.

Peli alkoi mukavasti ja saimme selvän johdon.

Mutta viimeisessä erässä otteemme löystyi selvästi ja Namikan pojat aloittivat huiman kirin. Namika pääsi todella lähelle, kahden pisteen päähän, mutta onneksi loppusummeri pelasti meidät. Voitimme ottelun tiukasti 39-37.

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pelasimme todella tiukan kotiottelun Pähkiksen koululla. Vastassa oli Helsingin Namika. Parin ensimmäisen erän aikana Namika veti rakoa, mutta pikkuhiljaa pääsimme tasoihin ja ohikin. Lopussa Namika oli tarkempi ja vei ottelun luvuin 47-50.

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Honka vs. PuHu

Tapiolan Honka

Hukkalauma vieraili Espoossa Pohjois-Tapiolan koululla. Vastustaja oli Tapiolan Honka. Voitimme ottelun 16-49.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

PuHu vs. Espoon Basket Team

Pojilla oli sunnuntaikotimatsi espoolaisia vastaan Ylästön koululla. Ottelu päättyi selvään kotivoittoon lukemin 51-27.

perjantai 28. tammikuuta 2011

PuHu vs. Keravan Kori -80

Pojat pelasivat 1. divisioonan matsin tutussa Tuomelan koulussa. Pelasimme Keravaa vastaan ja voitto tuli lukemin 53-50. Tiukka oli matsi, jännitystä riitti loppuun asti.

torstai 27. tammikuuta 2011

Ricoh 2011

Ricoh-turnaus oli iso ponnistus koko seuran väelle, sillä osallistuvia joukkueita oli entistä enemmän. Pojat 01 sai vastuukoulukseen Pähkinärinteen koulun, joka samalla oli majoituskoulu, mikä lisäsi työmäärää merkittävästi. Buffan antimet olivat runsaat ja kauppa kävi! Tärkeätä oli iloinen palveluasenne.

Palkinnot odottivat noutajiansa. Pähkiksessä oli otteluita 22 kpl, joten toimitsijatehtäviä riitti.

Pojat 01 Ricoh-legenda on aamusta iltaan toimiva makkarateltta - halpaa ja hyvää grillimakkaraa ja lihapiirakkaa.

Pojat 01 oli jakautunut kahteen tasavahvaan joukkueeseen, White ja Red. Upilla ja Larilla oli hommia riittävästi, kärsivällisesti he opastivat poikia ja kannustivat heitä.

Sarjassa oli peräti 16 joukkuetta, ja taso oli kova. Joukkueen tavoitteena oli saada sekä Red että White kahdeksan joukkoon, jotta oman jengin pelit olisivat koko ajan Pähkiksessä. Ihan tavoitteeseen ei päästy, koska White oli avauspelissään hieman jännittynyt. White joutui pelaamaan sunnuntaipelinsä Myllymäen koululla, joukkue sijoittui 11.

Red aloitti lupaavasti, mutta hyytyi lopussa, sijoitus oli kahdeksas. Katsomoon asti huokui, että molempien joukkueiden pojilla oli hauskaa kentällä ja kentän ulkopuolella. Pelattiin iloista korista, mikä on pääasia.

Loppuotteluun pääsi sarjan selvästi kaksi parasta joukkuetta, ToPo ja Wartti. Ottelu oli hyytävän jännittävä. Wartin yksilöt olivat jo ratkaista ottelun, mutta ratkaisupelaajien virhetilit tulivat täyteen. ToPo meni ohi ja voitti tasaisuudellaan.

Uuden vuoden ekat pelit

Vuoden ensimmäiset pelit olivat molemmat vieraspelejä. Ensin hävisimme Sykille 40-20. Kuvassa alkaa matsi Varttia vastaan Vartiokylässä.

Ottelu päättyi Vartin 55-39 voittoon.

Ottelun jälkeen valmentaja Upi antoi ohjeita pojille, pojat kuuntelivat tikkana.